For example: .example { color: red; } For brushing up on your CSS knowledge, check out http://www.w3schools.com/css/css_syntax.asp End of comment */ For example: .example { color: red; } For brushing up on your CSS knowledge, check out http://www.w3schools.com/css/css_syntax.asp End of comment */

RESERVEREN

Hieronder de regels die wij hanteren voor het reserveren. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

 

Voor binnen is het verstandig om te reserveren voor de lunch en het diner, voor de een kop koffie of een borrel kun je ook langslopen.

 

Kun je niet meer reserveren voor het terras? Dat kan kloppen! We reserveren maar 4 tafels op het terras omdat we het leuk vinden als je spontaan langs komt. 

 

 

  • U kunt alleen reserveren via ons reserveringssysteem op de website. 
  • Je kunt reserveren voor maximaal 2 personen, mits je uit hetzelfde gezinshuishouden komt. Dan kun je reserveren met tot maximaal 4 personen in het systeem. Bestaat het gezinshuishouden uit meer personen? Mail dan naar reserveren@postkantoordelft.nl 
  • We gaan ervan uit dat als je voor meer dan 2 personen geserveerd je uit hetzelfde gezinshuishouden komt en we dit niet nog hoeven na te vragen. Is dit niet het geval mail dan naar reserveren@postkantoordelft.nl 
  • Leuk! Wij hebben ook een aantal tafels voor 4 personen, waarbij je 2 aan 2 zit met 1,5 meter afstand. Mocht je dus met 4 personen willen reserveren en niet uit hetzelfde huishouden zijn, vermeld dit dan bij de opmerkingen van de reservering.
  • Bij aankomst voeren we een check uit om zeker te zijn dat je gezond bent. 
  • Bij aankomst controleren we of de reservering met meer dan 2 personen ook echt gaat om een gezinshuishouden. Is dit niet het geval dan kunnen wij u helaas niet aan een tafel plaatsen. 
  • Zorg dat je op tijd bent, omdat je binnen een tijdsblok reserveert. Kom niet eerder dan 5 minuten voor je reservering om rijen bij binnenkomst te voorkomen. In de wachtrij hanteren wij ook de 1,5 meter  afstand. 
  • We hanteren tijdsblokken voor de reserveringen, deze zie je als je de reservering plaatst. 
  • Als je op het terras reserveert, kun je bij slecht weer helaas niet naar binnen. Heb je voor binnen gereserveerd dan kun je met mooi weer helaas niet naar buiten. 
ADRES
Hippolitusbuurt 14
2611 HN Delft kaart >>
OPENINGSTIJDEN
Zo / Ma 10.00-23.00 u
Di – Do 10.00-24.00 u
Vr / za 10.00-01.00 u
CONTACT
015 – 750 32 43
info@postkantoordelft.nl
NIEUWS
Vaderdagontbijt!
Lees meer >>
Bestellen